IT-SEMINAR

DISTRIKT HIMMERLAND
Distriktledelsen i Distrikt Himmerland havde indbudt klubbernes IT-ansvarlige til dags seminar i Sognegaarden Nibe.

Deltagerne blev sat grundigt ind i den nye hjemmeside, samt brugen af intranet og medlemsdatabasen.

Axel Hansen og distriktets IT-ansvarlig guidede deltagerne igennem de mange nye tiltag, og håber hermed, at man er blevet motiveret til at bruge de sociale medier noget mere.

>TILBAGE<

Han Herred Y's Men's Club

Han Herred Y’s Men’s Club har holdt sit årlige uddelingsmøde.

Med til mødet var inviteret alle de klubber og foreninger, der havde fået bevilliget penge - penge som går fortrinsvis til børne- og ungdomsarbejde lokalområdet.

I år fik spejderne fra Kettrup/Gøttrup bl.a. penge til en dør og nyt gulv, mens spejderne i Bonderup fik penge til et solcelleanlæg.

Spejderne i Fjerritslev fik penge til et 16 pers. telt, plastikservice og rafter. De skal på landslejr i Sønderborg i år, og derfor er der brug for nyt materiale.

Desuden er der bevilget penge til "Børn og Sorg i Jammerbugt og Vesthimmerland", fortæller Kirsten Holm Nielsen fra klubben, og der er givet garn til Bonderup Strikkeklub.

Brovst Friplejehjem fik tilskud til et sammenklappeligt alter, Han Herred Hestesportsklub fik penge til et nyt batteri til deres hjertestarter og til et førstehjælpskursus.

Danmarks Kirkelige Mediecenter fik penge til dåbsmateriale, "Hospice Forum Danmark" fik penge til det arbejde, de laver, og Danmission fik penge til projekt Fremtidsbørn.

Præst Poul Erik Grønhøj fik desuden penge til undervisningsmaterialer til brug i Rumænien.

Pengene, som blev uddelt, har Han Herred Y’s Men’s Club tjent ved fremstilling af annonce-lodsedlen, som netop nu bliver solgt af spejderne.

TILBAGE

Kunstmesse i Aars

Hvert år afholder klubben en kunstmesse i Messecenter Aars.

Læs artiklen her