DISTRIKTSKONFERENCE 2019

Skolens elever hjalp til ved konferencen

Efterskolens elever sammen med nogle bestyrelsesmedlemmer servicerede konferencen med opvardning, oprydning. Til deres store ros så klappede det i alle ender og kanter og man blev præsenteret for en velsmagende middag fremstillet af skolens elever under kyndig ledelse af køkkenteamet.

Konferencen

Der var mødt 82 medlemmer fra de 11 klubber i distriktet. Man startede med Gudstjeneste i Støvring Kirke. Børge Christensen indledte konferencen med sin beretning (der kan læses på distriktets intranet).

 

Klubpræsidenternes beretning

Derefter fik klubbernes præsidenter mulighed for at fremlægge deres beretninger. Der vidnes om fortsat om gode aktiviteter, nogle med indtjeninger i flere hundrede tusinde kroners klassen, men det vigtigste er at alle klubber kunne vidne om aktivitet og ikke stagnation. Fælles for alle var bekymringen om at få en jævn tilgang af nye medlemmer. Den nye klub i Vesthimmerland kunne også berette om en støt fremgang, og er ved at få lagt mødeaktivitetn i faste rammer, men er også ude og kikke efter en venskabsklub, gerne fra Østeuropa.

Regionsleder Birthe Kragh Sørensen

Regionsleder (RD) Birthe Kragh Sørensen kom i sin hilsen ind på den store opbakning som især projekterne nød godt af, og der var faktisk kommet flere penge ind end man havde forventet. RD hilste også initiativet til at afholde distriktsmøderne i hævt, selv om der nu var en anden struktur. Ligeledes opfordrede RD også til at bakke op om regiondkonferencerne og ikke mindst verdenskonventet der løber af stablen 2020 i Odense.

DISTRIKTSOVERDRAGELSE

Regionsleder Birthe Kragh Sørensen kunne overdrage distriktet til den nye ledelse. Forinden havdet det været nødvendigt at bytte lidt rundt på rækkefølgen grundet sygdom. Regionslederne traditionen tro foretog nålebytte (Y's Men's emblem) og ønske den nye ledelse held og lykke.

Teknisk uheld